Arnhems-Buiten_kantoor_Weusten-Liedenbaum-Architecten

Vacature Bouwkundig BIM/Revit Modelleur - Arnhem

Word jij onze nieuwe BIM-modelleur?

“Wij maken de wereld graag een beetje mooier”

Weusten Liedenbaum Architecten is een Arnhems architectenbureau gevestigd op het parkachtige en karakteristieke bedrijventerrein Arnhems Buiten. Met bijna twintig medewerkers werken wij aan uiteenlopende en aansprekende architectuuropdrachten op het gebied van woningbouw, zorg, centrumplannen en herbestemming. Het is onze doelstelling om mooie, duurzame gebouwen te ontwerpen waarin de gebruiker centraal staat.

Wat houdt de functie in?

Je wordt verantwoordelijk voor de bouwkundige uitwerking van het architectonisch ontwerp vanaf het Voorlopig Ontwerp. Samenwerken in teamverband met collega’s, maar ook met externe partijen zoals opdrachtgevers en adviseurs is een integraal onderdeel van de functie. Je doorgrondt complexe plannen en zoekt naar optimalisaties zowel in ontwerp als bouwtechniek.

Wie ben jij?

Jij bent een bouwkundig BIM-modelleur met minimaal vijf jaar relevante werkervaring. Je beheerst het werken met Revit. Het uitwerken van een technisch ontwerp pak je met veel plezier op en je werkt ordelijk en systematisch. Je kan met deadlines omgaan en voelt je verantwoordelijk voor jouw project. Je werkt en denkt op HBO-niveau. Je bent communicatief vaardig, flexibel, oplossingsgericht en accuraat. Ervaring met BIM-trajecten en affiniteit met het maken van Revit Families is een pré.

Wat kunnen we je bieden?

Wij werken vanuit een hecht team aan een grote verscheidenheid aan projecten. Binnen het team krijg je vrijheid om je functie optimaal te kunnen invullen en door te groeien. Iedereen wordt ingezet op zijn/haar kwaliteiten en er is ruimte om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar waarbij één dag per week thuiswerken tot de mogelijkheid behoort. Wij bieden je een passend salaris, aansluitend bij je kennis en ervaring, in overeenstemming met de CAO voor architectenbureaus.

Neem jij deze uitdaging aan?

Stuur je CV met een korte motivatie naar info@weustenliedenbaum.nl.


Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met René Merison op 026-443 69 72.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.