Arnhems-Buiten_kantoor_Weusten-Liedenbaum-Architecten

Vacature Bouwkundig BIM/Revit Modelleur - Arnhem

Word jij onze nieuwe BIM-modelleur?

“Wij maken de wereld graag een beetje mooier”

Dat is het thema waar het volgens ons om draait: Het maken van mooie, duurzame gebouwen waarin mensen zich prettig voelen. Wij ontwerpen onze projecten niet voor ons zelf, maar juist voor de mensen die er gaan wonen of werken. Wij zijn ons er terdege van bewust dat onze ontwerpen een directe impact hebben op de leefomgeving en daarmee ook op het welbevinden van mensen. Wij gaan hier heel zorgvuldig mee om. In dit proces zijn wij steeds op zoek naar de juiste balans tussen schoonheid, efficiëntie en duurzaamheid en wij stoppen niet voordat wij die puzzel hebben opgelost.

Wat houdt de functie in?

Je houdt je bezig met de bouwkundige uitwerking van uitdagende projecten. Deze projecten liggen op het gebied van woningbouw, zorg, herbestemming en centrumplannen. Je vertaalt het architectonisch ontwerp naar een bouwkundig model. Je bent flexibel en zoekt graag naar optimalisaties in zowel ontwerp als proces. Je communiceert veel met collega’s, maar ook met externe partijen zoals opdrachtgevers en adviseurs.

Wie ben jij?

We zoeken een collega met ambitie. Je beheerst het werken met REVIT. Voor deze functie is kennis van bouwtechniek en -regelgeving van belang. Je werkt en denkt op HBO-niveau. Het uitwerken van een technisch ontwerp pak je met veel plezier op. Je werkt ordelijk en systematisch. Door eigen initiatief en een goed gevoel voor humor draag je bij aan de cultuur en sfeer op het bureau. Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Wat kunnen we je bieden?

Wij werken vanuit een hecht team samen aan projecten. Binnen ons team krijg je vrijheid om je functie optimaal te kunnen invullen. Iedereen wordt ingezet op zijn/haar kwaliteiten en er is ruimte om je vaardigheden verder te ontwikkelen. We bieden je een passend salaris, aansluitend bij je kennis en ervaring, conform de CAO voor architectenbureaus.

Neem jij deze uitdaging aan?

Stuur je CV met een korte motivatie naar info@weustenliedenbaum.nl.


Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met René Merison op 026-443 69 72.