Arnhems-Buiten_kantoor_Weusten-Liedenbaum-Architecten

Vacature Officemanager/administratief medewerker

Word jij onze nieuwe collega?

“Wij maken de wereld graag een beetje mooier”

Weusten Liedenbaum Architecten is een Arnhems architectenbureau gevestigd op het parkachtige en innovatieve bedrijventerrein Arnhems Buiten. Met twintig medewerkers werken wij aan uiteenlopende en aansprekende architectuuropdrachten op het gebied van woningbouw, zorg, herbestemming en centrumplannen. Het is onze doelstelling om mooie, duurzame gebouwen te ontwerpen waarin de gebruiker centraal staat.

Wie ben jij?

Jij bent een proactieve en enthousiaste administratieve duizendpoot. Je voelt je verantwoordelijk voor de uitstraling en sfeer van ons kantoor. Het is voor jou een uitdaging om ervoor te zorgen dat alles binnen ons bureau op rolletjes loopt. Je werkt gestructureerd en nauwkeurig. De Nederlandse taal beheers je uitstekend en je kan werken met office 365. Dan zijn wij op zoek naar jou om ons gezellige team aan te vullen.

Wat houdt de functie in?

Je wordt ons eerste aanspreekpunt voor klanten zowel op kantoor als aan de telefoon. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor brede administratieve ondersteuning binnen ons bureau. Je verzorgt de financiële administratie in samenwerking met collega’s en onze externe boekhouder. Je werkt samen met de directie en collega’s op het gebied van offertes, urenregistratie, ziekteverzuim en overige HR-taken. Affiniteit met marketing, het bijhouden van onze website en social-media is een pré. Tenslotte organiseer je bureau- en personeelsaangelegenheden zoals bijvoorbeeld lunches, uitjes en jubileums.

Wat kunnen we je bieden?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een gezellig team. Je bent 20 tot 28 uur per week beschikbaar, flexibel in te delen over drie tot vier werkdagen. Wij bieden je een passend salaris, aansluitend bij je ervaring, in overeenstemming met de CAO voor architectenbureaus.

Neem jij deze uitdaging aan?

Stuur je CV met een korte motivatie naar info@weustenliedenbaum.nl.


Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met René Merison op 026-443 69 72.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.